Sommerferie lukket i uge 29. Alle ordre sendes mandag den 22/7

 

Mit navn er Ivan Nielsen og jeg er ildsjælen bag Like2move.dk.

Hos Like2move.dk kan du finde legetøj og redskaber, der motiverer dit barn til at bevæge sig. Jeg tror på at fysisk aktivitet ikke kun er godt for børns motorik og sundhed, men at fysisk aktivitet også påvirker vores børns indlæring, koncentration og trivsel. Børn skal være aktive, og sundhedsstyrelsen anbefaler at børn skal bevæge sig mindst 60 min hver dag.  

For det i forvejen aktive barn, byder vi på massere af legetøj, der kan udfordrer dit barn motorisk. For det mindre aktive barn er der mulighed for at finde legetøj, der kan motivere dit barn til at bevæge sig, og sætte skub i den motoriske udvikling.

Vores legetøj er udvalgt med baggrund i egne erfaringer og inspiration fra fagfolk, der arbejder med børns motoriske udvikling. Kvalitet og legetøjets evne til at udvikle og stimulere dit barn er afgørende faktorer, når vi vælger hvilket legetøj, der skal have plads på vores hylder.

I Like2move gør vi os umage med at beskrive produkterne, så du er sikker på at få lige netop det legetøj du søger. Vi ønsker at levere den bedste service, og du er meget velkomme til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, dit køb eller andre ting du gerne vil snakke med os om.

Lad os høre din mening I Like2move ønsker vi kun det bedste legetøj og det skal være af høj kvalitet. Derfor er vi meget interesseret i at høre din mening om vores legetøj. Har du en kommentar til nogle af vores produkter, så skriv til os. Skriv til Info@TheDuck.dk 

Kom med dine ideer I Like2move er vi åbne overfor forslag til nye produkter. Kender du et produkt som passer ind i vores koncept og som du synes godt om, så er du meget velkommen til at kontakte os. Skriv til Info@TheDuck.dk.

Nedenfor kan du se en specifik gennemgang af de primære produktgrupper vi har i vores webshop.

Rigtig god fornøjelse i vores shop.