Like2Move har ferie lukket!!! Du kan stadig bestille varer, vi sender dem afsted mandag den 23/7. God Sommer☀️😎


Hvis mit barn ikke vil ligge på maven, har det så glæde af gyngen?

Gyngen er et fantastisk værktøj til at få dit barn til at blive mere glad for at ligge på maven. Gyngens ergonomiske udformning er behagelig for barnet i den nye stilling, og hjælper dit barn til lettere at ligge på maven. Samtidig giver gyngen en ny visuel udsigt, der kan være med til at hjælpe barnet til at glemme, at det ligger på maven og bibeholde stillingen i længere tid.

Hvor lang tid kan jeg anvende gyngen?
Gyngen kan anvendes i barnets første måneder og helt op til 6 års alderen (max. 25 kg). I takt med at barnet vokser, kan gyngen tages ud af stativet, og anvendes med lange reb i loftet eller i haven. Så har man en anderledes og spændende gynge i haven.

Hvor lang tid kan mit barn ligge i gyngen?
Barnet vil selv sige til. Afhængig af alderen vil den typiske legetid i gyngen være 10-30 min.

Hvad skal man være ekstra opmærksom på ved opsætningen?
· At krogene på rammen er vendt udad
· Benene er låst
· Højden er korrekt justeret
(Der medfølger engelsk brugsvejledning med præciseret tegninger)
· Scalepositionen er justeret

Hvor mange funktioner har gyngen?
Gyngen har en gynge funktion tilegnet til babyer og kan senere hen benyttes med lange reb i takt med barnet vokser. Samtidig kan rammen anvendes til ophæng af spændende ting, der kan stimulere barnet visuelt, samt til at gribe og bevæge sig ud efter tingene der hænger i rammen. Senere kan barnet anvende rammen til at trække sig op og flytte sin vægt. Alle øvelser på vejen mod at komme op at stå.