Sommerferie lukket i uge 29. Alle ordre sendes mandag den 22/7

My Hood

My Hood design mange produkter til børn. Du finder bla. løbehjul i flere design farver og størrelser, boksesække til de helt små børn og op til ca. 14 år. Så har du en ung dreng eller pige der trænger til at afreagere så skulle du måske prøve en boksesæk. Men når solen begynder at kikke frem så skulle du måske overveje om at smart fodboldmål til have vil være en oplagt fødselsdagsgave

My Hood Løbehjul

Når du skal købe et løbehjul fra My Hood skal du tænke på hvilken størrelse du skal bruge. Du finder derfor også et løbehjul der passer til barnet størrelse, Eller måske du selv vil have et løbehjul for de fleste My Hood løbehjul kan klare op til 100 kg. Og tro mig det er hyggeligt at kunne køre en aftentur med sine børn. Før gik jeg altid bagefter mens ungerne stormede afsted. Nu kan vi køre sammen og lave sjove tricks på vores løbehjul.

My Hood boksesæk

Skal der uddeles lidt slag, så lad det gå udover en boksesæk. Boksesækken findes i 3 størrelser en på 1 kg, en på 4 kg og den store på 10 kg. Du kan derfor finde en My Hood boksesæk der passer i størrelsen til barnet. Alle vores boksesække kommer med boksehandsker. Du skal dog anskaffe en krog til loftet hvis den skal bruges indenfor. Du kan også bruge den udenfor hvor du kan hænge den op i fx gyngestativet. Tilpas vægten, Du kan tage lidt af indmaden ud af sækken og gøre den lidt blødere, når barnet bliver ældre kan du putte mere i boksesækken så den bliver tungere og hårdere.

My Hood fodboldmål

Skal der spilels fodbold er det sjovest at have et rigtigt fodboldmål. My Hood har mål i flere størrelser, de findes i plastik, træ og metal. Alt efter hvilket mål du skal bruge kan det have betydning hvilken leveringsform vi kan tilbyde.