Sommerferie lukket i uge 29. Alle ordre sendes mandag den 22/7

Moulin Roty

Moulin Roty er et fransk mærke der har specialiseret sig i at fremstille legetøj med et skævt og anderledes design. Det mest kendte produkt de har fremstillet er deres aktivitetsstativ som kommer uden legetøj så du selv kan bestemme hvad du vil have op og hænge. Et populært valg til legestativet er Lamaze legetøjs produkter som kommer med den smarte krog der gør det nemt at hænge legetøjet op og samtidig også pille det ned hvis man skal have det med på Moulin Roty har også fremstillet en lang række bamser og sutteklude i forskellige designs. Alle bamser og sutteklude fra Moulin Roty er godkendt til brug fra 0 År. Stativet samles uden brug af skruer og er derfor nemt og hurtigt samlet hvis du skal have det med på familie besøg. Når det er skilt af fylder det ikke meget og er nemt at have i en sportstaske.

Moulin Roty Aktivitetsstativ

Det fine aktivitetsstativ er nem at samle, her skal der hverken bruges tænger, skruetrækker eller boremaskine. Alt kan skrues sammen og skilles af igen hvis i skal have det med på tur med , ferie eller andet med de bare næver. Aktivitetsstativet er fremstillet af lakeret bøg, et produkt der er nemt at vedligeholde. Bliver stativet beskidt skal det bare tørres over med en opvredet klud med mild sæbe.

Moulin Roty stativ

Dette stativ er hurtigt blevet et af de mest populære stativer på det danske marked. Og det er ikke så underligt. Stativet kan bruges samme med ophæng fra andre mærke Fx kan du nemt hæng Lamaze ranger op på stativet, det kan også være at du selv eller en bedstemor kan lave lidt hjemme lavet ophæng til stativet.

Moulin Roty aktivitetsstativ udsalg

Ja hvem vil ikke gerne spare lidt ekstra på sit nye Moulin Roty legestativ. Vi købe tit store partier hjem og kan derfor ofte tilbyde produktet på tilbyd. Alle udsalg og tilbudsvare købes med samme rettigheder som vare til normal pris. Der er derfor ikke ændret i returretten, fragt priserne mm.

Moulin Roty forhandler

Vi er godkendt til at forhandle Moulin Roty produkter til det danske og skandinaviske marked. Du kan derfor trygt handle produkterne på vores side. Det betyder også at skulle der mod forventning være fejl på den leverede vare hjælpe vi i samarbejde med vores leverandør på at få rette op på fejlen, eller ombyttet varen til en vare der er i orden. Vi forhandler som udgangspunkt kun 1 sortering, skulle vi får Moulin Roty i 2 sortering vil det tydeligt fremgå på produktets side så du ikke vil være i tvivl om det.