Leveringstiden 1-2 dage. Fragt fra kun 29 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Motorik Legetøj

Find motorik legetøj og inspiration til at stimulere din baby motorisk. Motorisk legetøj sætter skub i barnets udvikling.

Vi har samlet en masse motorisk legetøj, der arbejder med de primære sanser. Meget af dette motorik legetøj anvendes i stimulastik undervisningen.

Motorisk Legetøj til din Baby


Hovedbalancesansen bliver også kaldt vestibulærsansen eller labyrintsansen. Hovedbalancesansen ligger i de labyrintorganer, som findes i forbindelse med det indre øre. Det er her, vi bliver opmærksom på hovedets stilling i forhold til tyngdekraften. Det er også her vi får at vide, hvis vi gør noget, som vi bliver svimle af, exempelvis når vi gynger, hopper mv. 
 
Motorik legetøj der stimulerer hovedbalancesansen: Stimulastik Gynge, Stimulastik DVD, Leg med din Baby.

Følesansen kaldes også taktilsansen. Denne sans bliver stimuleret gennem berøring, og har stor betydning for barnets oplevelse af tryghed.
 
Motorik legetøj der stimulerer følesansen: DVD Babymassage, Små sansebolde, Store sansebolde, sanseboldeSansepakke, Tomy Tegne vandtæppe.

Muskel- og ledsansen kaldes også kinæstetisk sans. Der sidder små følere overalt i kroppens muskler, led og sener, der registrerer hvilken stilling vores led er i, og hvornår vi spænder musklerne. Sagt med andre ord, så er denne sans med til at udgøre dit barns kropbevidsthed.
 
 Motorik legetøj der stimulerer muskel og ledsansen: Sansebolde, Skumtæppe (til tumling), Leg med din Baby, Muskel- og ledsansen bliver stimuleret i takt med at de 2 andre sanser stimuleres.