Sommerferie lukket i uge 29. Alle ordre sendes mandag den 22/7

Mimos Pude 0 - 3 mdr. PRÆMATUR (XS)

Denne model er designet til babyer der er mellem 0 og 3 måneder gamle og som er født før tid (præmatur) er dit barn født i terminen skal du vælge XL modelen.
De første par uger af livet, er knoglerne på bagsiden af barnets hals, klemt som følge af fødslen. Dette er normalt, og alle babyer vil udvide deres knogler igen, inden de når 2 måneders alderen. 

I mellemtiden er det nødvendigt at bruge en pude, der støtter korrekt i dette område og samtidig reducere trykket på baby kraniet.

Brug denne pude, hvis:

• Barnet netop er født og man vil forhindre fremkomsten af en flad plet. (plagiocephaly - fladt hoved syndrom)
•Barnet er født med en flad plet (plagiocephaly - fladt hoved syndrom) og man vil forhindre at det vokser sig større. Derved kan man hjælpe barnet med at genvinde sin naturlige hovedform.


Det er normalt at babyer bliver født med en flad plet, dette kan ske pga. deres stilling i livmoderen, under fødslen eller i de tilfælde hvor der bliver brugt tang eller sugekop under fødslen.

Puden er lavet af specielt designet materiale, der tillader barnet at ånde igennem det, hvis det skulle få drejet hoved nedad. 
Man kan bruge puden uden betrækket fra Mimos, men af sikkerhedsårsager må man IKKE bruge andet stof/betræk til at dække puden med.

Betrækket til Mimos Pillow købes seperat.

Størrelse: Large (L) - fra 0 til 3 måneder.
Dimissioner: 25 x 20 x 4 cm.

 

På lager - Levering 1-2 dage

639,95 DKK