Sommerferie lukket i uge 29. Alle ordre sendes mandag den 22/7

Mamamemo

Mamamemo er et dansk mærke som er ejet af AM-leg som holder til i Tarm i Vestjylland. Mamamemo startede med at tilbyder et stort udvalg af legemad til børns legekøkner, senere er der også kommet maskiner til legekøkkenet, køleskab, opvaskemaskine mm til det fine legekøkken. Nar du køber deres produkter er du sikker på at få en vare der er helt i top hvad angår kvalitet og detaljer. Vi har valgt at tilbyde et bredt udvalg af deres produkter, vi fylder løbende mere på hylderne så vores udvalg er i konstant udvikling. Vi har desuden telte og teepe  fra AM-leg

Mamamemo legemad i træ

Når du køber Mamamemo legemad får du noget af det bedste legemad der er på markedet. Her er der kræsset for alle de små detaljer som feks. De fine grøntsager i træ med blade i filt. De flot malet mælkeflaske, eller hvad med en fin kaj kage. Og netop deres tilgang til at bringe det danske ind i barnet legekøkken har virkelig fanget danskerne. Så i stedet for at få legemad i plastik med engelsktekst så får man noget som barnet ser i sin dagligdag.

Mamamemo kagekone og kagemand

Det er ikke lykkes os at finde andre danske firmaer der kan tilbyde os en kagekone eller kagemand til legekøkkenet. Her er der pyntet med flag og lakridskonfekt. Arme, ben og hoved kan skilles af. Så elsker dit barn også at holde snyde fødselsdag så er en Mamamemo kagemand eller kagekone det helt oplagte valg til legekøkkenet.

Mamamemo legekøkken

Man skal ikke gå ned på udstyr, det gælder også i legekøkkenet. Så om du skal bruge et legekøkken, køleskab, opvaskemaskine eller et andet apparat til legekøkkenet, så Mamamemo hjælpe. Det smarte ved at købe et køleskab og opvaskemaskine er at alt hvad der høre til legekøkkenet, kan placeres der i når det ikke er og brug. Så når barnet er færdig med at lege kan alt stilles tilbage i køleskabet, og det beskidte service kan komme i opvaskemaskinen

Mamamemo løbecykel

Den smarte løbecykel i træ fra Mamamemo er nem at have med i bil og bussen. Cyklen er let at bære og er ikke tung. Cyklen findes i flere farver, så skal du bare vælge den farve der passer bedst til dit barn.

Mamamemo telt og teepe

De flotte legetelte som finde i blå og pink. Legetelte er med dør der kan rulles op og ned alt efter om man vil have mor og far med i legen. Skal der leges cowboy og indianer så skal man helt klart have fat i en tepee som findes i en stor og lille udgave.

Mamamemo tilbud og udsalg

Vi har selvfølgelig tilbud på varende fra Mamamemo. Her kan du spare en god sjat penge ved at købe når der er tilbud. Vi har som udgangspunkt ikke et udsalg da alle vare er vedblivende vare. Men vi køber ofte stort hjem som kan give nogle rabatter som vi giver videre til kunden. Alle varer fra Mamamemo er 1 sortering. Vi sælger ikke 2 sortering med mindre det er oplyst højt og tydeligt under hver enkelt vare.