Sommerferie lukket i uge 29. Alle ordre sendes mandag den 22/7

Løbehjul

Stort udvalg af løbehjul og Tricks løbehjul

Løbehjulet er et klassisk legetøj, der kan anvendes af børn på flere alderstrin og med flere formål.

Med et løbehjul øges børnenes mobilitet og børnene har nu rigtig mulighed for at komme omkring. Løbehjulet indbyder til bevægelse og giver kondition, samtidig med at det er sjovt. Koordination og balance trænes. Styreregenskaber kan udfordres ved at kører efter streger på vejen. Og med tricks løbehjul kan der laves tricks og køres på ramper.
 
Der findes flere slags løbehjul og med hver deres formål:
  
Løbehjul med 3 hjul: Perfekt løbehjul til de helt små. Der er 2 hjul bagerst på løbehjulet, hvilket stabilisere løbehjulet. Puky Løbehjul R1 er et løbehjul med 3 hjul.

Trick Løbehjul: Et trick løbehjul er som navnet siger godt til at lave trick med eller kører på rampe med. Der findes flere modeller. My Hood Trick Løbehjul 6.0 er et super godt løbehjul til prisen. My Hood PG15 er et super godt proløbehjul.

Traditionelle løbehjul: Det traditionelle løbehjul er et godt begynder løbehjul, hvor balance og koordination øves gennem leg. Der findes flere modeller. My Hood 145 er til de lidt mindre børn, mens My Hood 200 er til lidt større børn. Puky Løbehjul R03 er et godt traditionelt løbehjul til de lidt mindre.
 
Løbehjul med store hjul: Et løbehjul med store hjul er super godt til at tilbagelægge en lidt længere distance. Det er oplagt at bruge frem og tilbage fra skole eller til at dyrke motion. Yedoo Mau 12" er et løbehjul af høj kvalitet og fart.

Et løbehjul er sjovt og kan bruges til både leg og motion. Vi har løbehjul til alle størrelser. Trehjulet løbehjul, traditionelle løbehjul, trick løbehjul og løbehjul med store hjul.