Sommerferie lukket i uge 29. Alle ordre sendes mandag den 22/7

Lamaze

Spændende Babylegetøj fra Lamaze

Producenten Lamaze har i mange år produceret spændende og udfordrende legetøj til børn, og gør det fortsat. Lamaze legetøj sætter gang i indlæringen og udviklingen, og sætter en meget høj standard i forhold til kvalitet. Der er at fra aktivitetstæpper, rangler, trækkerdyr og meget mere.

Sanserne er i fokus. Legetøjet er spændende og umuligt at modstå for de små. Lamaze er det bedste legetøj. Det sætter gang i aktiviteten og barnet bliver stimuleret. Lamaze legetøj er udformet til det enkelte alderstrin, og kan udfordre barnet lige netop på det stadie, barnet er kommet til.

Der er stort set alt hvad hjertet begærer. Forskellige overflader, flotte farver, ting man kan pille ved, forskellige lyde, ting man kan hive i, trække i, kramme og meget mere.
 
Lamaze legetøj kan deles op i 3 alderstrin

Spædbørn – Barnet skal have en masse farver, former og mønstre at kigge på. Fx AktivitetstæppeAktivitetsspiral, Elefant Rangle.

0-3 måneder – Det er stadig spændende at se på farver, former og mønstre, men også spændende at røre ved forskellige overflader, hive i ting, høre lyde osv. Fx Hånd og fodrangle, Bordlegetøj, legetæppe, rangler.

Fra 6 måneder – Nu begynder barnet at trille og senere hen kan det kravle/gå. Barnet vil elske legetøj der udfordre det og samtidig styrkes motorikken. Fx Legetæppe med drejesokkel, trækkedyr.

Lamaze laver motorisk legetøj af høj kvalitet. Lamaze legetøj er spændende og udviklende legetøj, der stimulerer børn gennem leg.