Det store forårsudslag er i fuld gang. Spar mange penge på stort set hele butikken

Krea

På udkik efter dansk udviklet kvalitetslegetøj så er Krea det helt rigtige valg. Krea er kendt for at fremstille legetøj af høj kvalitet der kan bruges af både private men også af intuitioner såsom børnehaver og dagplejer mm. Krea blev i 2011 overtaget af Maki efter det oprindelige firma gik konkurs. Det er også i dag Maki som sælger og videre udvikler Krea legetøj De mest kendte produkt fra Krea er Sansegyngen og Lille Pers Bodil elefanten på trækvognen som findes i flere størrelser. Men der er også masser af andre spændende produkter som er hver at se på.

Krea Sansegynge

Dette er også den gynge man tit kalder for en fuglerede gynge, dog med den forskel at denne gynge ikke er af net som en typisk fugleredegynge. Men i stedet for er den med et lukket med stof. Stoffet er dog syet med åbninger så vandet stadigvæk kan løbe ud når den hænger ude i haven om sommeren og det regner.

Denne gyngen kan bruges både udenfor og indenfor. Udenfor kan den hænges op i gyngestativet med det på monteret reb. Skal gyngen bruges indenfor skal du en tur i byggemarked og købe en krog der kan monteret i loftet. Vi anbefaler at du bruger en krog af rustfristål da den er mere modstandsdygtig over for slid, og så drysser med metal spåner. ( Vi har dog ikke modtaget oplysninger ang. metal spåner far alm kroge. Men for at være sikker på at der ikke sker dit barn noget anbefaler vi et rustfrit beslag.  Krea Sansegyngen kan holde til en belastning på hele 100 kg. så mor eller far kan også få en lille svingtur, eller flere børn kan være i den på samme tid. Gyngen er ikke godkendt til brug i institutioner.

Krea babygynge i plastik

Vi har 2 smarte gynge i rød og sort. Gyngen er fremstillet til udendørs brug men kan også bruges indenfor. Gyngen skal fæstes i 2 kroge for at ungå den snurre rundt. Plastikgyngen er med sele så babyen ikke kan rejse sig op under svingturen, der er ligeledes en bom på som kan afmonteres når barnet bliver større. 

Babygynge i træ fra Krea 

De 2 smukke babygynger fra Krea er fremstillet som en indendørs og udendørs gynge, de kan selvfølgelig godt bruges udenfor men man skal dog huske at tage dem inde om vinteren. Man skal dog også huske at en gynge i træ vil skifte udsende når den udsættes for vind og vejr, dette vil ikke anses som en fejl eller mangel.

Gyngen er med sine flotte forskellige farver oplagt til brug af begge køn, gyngen er lavet så barnet sider godt og stabilt i gyngen.

De stabile gynger kan holde til en Maks belastning på 70 kg hvilket også siger hvor god en kvalitet de er fremstillet i. 

Bodil elefanten fra Lille Per filmen

Den søde blå elefant som lille per altid komme slæbende med er faktisk et produkt fra Krea. Bodil kjær elefanten findes i hele 3 forskellige størrelser plus en kæphest. Elefanten kommer med en trækvogn med snor så barnet kan gå en lille tur med den. For at den ikke falder af har den magneter i fødderne, det gør også at den er nem at stille på vognen og tage den af igen, samtidig med at den står meget stabilt.

Krea Dukkevogn i rød

Den ikoniske dukkevogn fra Krea i rød med den hvide svane på siden. Denne dukkevogn er et stort hit og har været det i rigtig mange år. Mange har forsøgt at kopier den i en billig udgave men aldrig på højde med den originale kvalitet fra danske Krea. Dukkevognen er med hvide gummihjul og røde fælge så den kan køre rundt uden at ridse gulvet. Du kan være heldig at finde dukkevognen på tilbud men som det ofte er med disse klassiker så kommer de ikke så tit på tilbud. Dog kan vi tilbyde billig og hurtig fragt

Krea faldskærm med håndtag

Børn elsker at lege med disse faldskærme. her kan et barn ligge nedenunder mens de andre lader faldskærmen falde ned, eller man kan tage et par bolde op i den og se hvor langt man kan få dem op i luften. Faldskærmen findes i 2 størrelse en på 250 cm og en på 350 cm. Dette er et nyt produkt fra Krea som vi er sikker på bliver meget populære.

Krea Legetøj

Krea legetøj udmærker sig ved den høje kvalitet på deres produkter, mange børnehaver, legestuer, dus mm går bevidst efter Krea da de ved at i længden er det det billigst når de ser på legetøjets levetid frem for billigt plastik legetøj. Køber du som privat er Krea legetøj nemt at sælge videre, eller du kan gemme det til dit barn selv før børn, for dette legetøj kan holde til at gå i arv.

Krea Hoppeko

De populære hoppekøer fra Krea er fremstillet i gummi der er elastisk så barnet kan hoppe op og ned med koen. Koen findes i flere forskellige farver, ofte bliver de også nævnt under navnet Krea hoppedyr. Der findes dog ikke andre dyr end koen. Hvad med evt. at købe 2 stk. og så holde konkurrence med hoppekøerne, evt. lav en lille bane udenfor.

 

 

Var det i stedet for MiniKrea du søgte. kan du finde dem på denne side Mini Krea her kan du finde fint mønstre til tøj til børn.