Det store forårsudslag er i fuld gang. Spar mange penge på stort set hele butikken

Italtrike

Italtrike har siden 1983 fremstillet holdbare gåbiler til børn. Det italienske mærke har igennem tiden vundet flere priser for funktionalitet og deres smarte design, og ikke mindst deres overbevisende kvalitet. Dette er et mærke der går højt op i de produkter de udvikler. Fx er der en gummikant rundt om gåbilen så den ikke laver mærker, de har sikkert sig at hjulende sider så langt inde at børnene ikke køre over deres egne tæer. Og så er hjulende selvfølge med gummi så de ikke ridser og larmer når der køres rundt i huset. Deres La Cosa gåbiler kan bruges fra barnet er ca. 1 år og helt op til en alder af 6 år. De vil sige at man kan have glæde af sin gåbil i 6 år.

Gåbil til indendørs og udendørs leg.

Med en La Cosa gåbil kan lege også ske udendørs når vejret ellers tillader det, her er man ikke kun begrænset til indendørs leg. Så når solen skinner så tag din Italtrike med udenfor. Gåbilen kan køre på fliser, terrasse, asfalt mm blot der er jævnt og hårdt overflade. Husk at tjekke at der ikke sider sten eller andet i hjulende når den tages med ind igen. 

Gåbil der ikke larmer.

Italtrike har været så søde at sørge for at deres La Cosa gåbiler er udstyret med gummihjul. Så kan vi voksne også holde ud at være i samme rum som barnet der køre rundt på sin Italtrike gåbil. For der er ingen tvivl om at når først der er kommet en La Cosa gåbil i huset så er der liv og glade dage men den sjove og smarte gåbil . 

Udover at gummihjul ikke larmer, så sørger gummihjulende også for at den ikke ridser fx træ og laminat gulve som man kan risikere at hårde plast hjul gør.

En gåbil med Smart opbevaring.

Italtrike La Cosa gåbil er lavet med smart opbevaring plads under sædet, her er der en lille lem der nemt kan åbnes og barnet kan så gemme alle de bamser, dukker mm. der skal med ud på en køretur. Ofte er det en sut og sutteklud der kommer ned i rummet, så mangler de en aften så tjek lige opbevaringspladsen under sædet på jeres La Cosa gåbil.

Italtrike, kemikalier og sikkerhed.

Alle deres produkter er fri for kemikalier, derfor kan du roligt lade dit barn lege med produkterne uden at frugte for kemien.

Italtrike vægter sikkerheden højt på deres produkter. Bla. sider deres hjul så langt inde under bilen, at barnet ikke kan køre sine tæer over når der køres med bilen. Der er ingen små løse dele eller spidse skruer der kan skade børn. Og tager vi en Italtrike bil så kan den klare en vægt på op til 50 kg.

Italtrike tilbud og udsalg

Du kan godt være heldig at vi sælger en af de smarte gåbiler på tilbud, Vi har ikke udsalg på denne vare da de er fast sortiment på vores side. Men derfor kan du stadigvæk godt være heldig at finde en på tilbud. Alle biler er af 1 sortering da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores vare.