Det store forårsudslag er i fuld gang. Spar mange penge på stort set hele butikken

Legetøjs mærker


Puky laver køretøjer til de små, med stor funktionalitet, kvalitet og fokus på sikkerhed.


Lamaze laver spændende legetøj, der stimulerer barnet i det alderstrin barnet er kommet til.

Wingbo har lavet den fantastiske wingbo gynge, hvor helt små børn selvstændigt kan gynge.

My Hood laver legetøj der indbyder til bevægelse og af høj kvalitet.


Aliveboard er mærket på det super seje flexboard.


Cool Slide Roller er mærket på nogle fantastiske rulleskøjer af høj kvalitet.

 

Eduschape har lavet de fantastike sanseboldKategorier

Kategorier


Like2moves fokus er børn i bevægelse

Like2move sætter fokus på børn i bevægelse. Derfor er vi stor fortaler for, at børn bliver stimuleret fra helt små. Udover at der findes en masse fantastiske lege og legetøj mv., så er der også mulighed for at gå til undervisning. Her har man mulighed for at få en masse inspiration og gode råd til hvordan man kan stimulere og udfordre sit barn.

Simulastik

Stimulastik kommer af ordene stimulation og gymnastik, og er udvikler af ergoterapeuter til 0-1 årige børn. I undervisningen benytter instruktøren sin ergoterapeutiske viden til at træne og stimulere børn i deres nuværende og næste udviklingszone. Forældre opnår viden om, hvordan de kan udnytte dagligdagsaktiviteter til at stimulere deres børn. Solvej Darré underviser i stimulastik og er blandt andet kreatøren bag stimulastikgyngen og stimulastik DVD’erne, som alle er produkter vi har i vores webshop. Se vores Stimulastik legetøj.

Læs mere på:

www.stimulastik.com
www.stimulastik.dk

Tumlastik


Tumlastik kommer af ordene tumle og at gøre gymnastik. Tumlastik består af øvelser, som hjælper babyer i de forskellige motoriske stadier, som de går igennem de første leveår. Aktiviteterne laves med afsæt i ergoterapeutiske principper. Mette Vainer Wegloop underviser i tumlastik og er medforfatter af bogen ”Leg med din Baby”, som vi har i vores webshop. Læs mere på:

www.tumlastik.dk