Black november er skudt i gang. Spar op til 70%. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Goki

I mere end 30 år har GOKI fremstillet legetøj i hovedsageligt træ. Deres legetøj er kendt i hele Europa og er en af de største grossister af legetøj i norden. Goki har altid arbejdet hårdt på at fremstille trælegetøj der giver høj legeværdi og pga deres størrelse kan de gøre det til priser som alle kan være med til. Vi har masser af knoppuslespil, fødselsdagstog, Gåbiler, dukkehuse og møbler der til på vores shop. Er der et produkt fra Goki som vi ikke har på shoppen så tag gerne kontakt til os og vi sørge for at bestille det hjem.

                                                   

Goki fødselsdagstog

Vi har alle fødselsdagstog fra Goki på vores shop. Alle tog er fremstillet i træ og er godkendte til at måtte bruges af børn ( selvfølgelig uden brug at tændte lysJ). Til de fleste tog er der tal med som man kan skifte ud så det passer til fødselarens alder. Vi sælge ligeledes lys dertil som passe til togende, her er der alt fra hvide lys til stribet og prinsesse lys. Så mon ikke du finde en slags der passer til jeres fødselsdagsbordet.

Goki dukkeseng, og dukkesengetøj

Vi har flere dukkesenge fra Goki i træ. Dukkesengene findes i flere farver og størrelser. Til nogle dukkesenge følger der sengetøj med til, andre skal det købes ved siden af. Det vil stå på hvert enkelt produkt om der er sengetøj med, er du i tvivl så skriv endelig til os. Alle vores dukkesengetøj passer til Goki dukkesengene.

Goki dukkehus og dukkehus møbler.

Vores store og brede sortiment at dukkehus og møbler til Goki gør det nemt at finde en gave til den lille fødselar. Vi har delt vores dukkehusmøbler op i forskellige serier så det er nemmere at finde det der høre sammen. Vi har 4 forskellige familier til dukkehuset, så du kan købe en familie der ligner jer eller man kan have flere forskellige familier. Alle dukkehus møbler passer sammen med alle vores Goki dukkehus.

Uro i træ

Fine uro til babyværelset. Hæng dem over skifte pladsen eller sengen. Vi har også en spilledåse som giver uroen musik og gør at den snurre rundt. Har du brug for at fange barnets opmærksomhed når der skal skiftes ble kan en Goki uro bestemt anbefales.