Det store julesalg er skudt igang🎉 Spar 20% på alt*( dog ikke Mimos pude & Wingbo gynge)😍. Gratis fragt ved køb over 499 kr. ellers kun 29 kr til pakkeshop.

Gokart

Pedal gokarts til børn

Den tyske producent Puky er forløber, når det gælder om at sætte nye standarder for Gokart til børn. Ikke nok med at deres produkter er af højeste kvalitet, og sikkerheden er helt i top, samtidig er deres go-kart også prismæssigt på et niveau, der er ganske fornuftigt i forhold til andre gokarts til børn i denne kaliber.
 
Puky formår at skabe sammenhæng mellem pris, kvalitet, sikkerhed og ikke mindst design. En Puky Gokart er med et design, der skaber opsigt, og som hurtigt bliver Gadens Sejeste Racer.

Pukys pedal Gokarts er med slagfast pulverlakering, og i et materiale der holder (også til de vilde drenge). I konstruktionen er der lagt vægt på sikkerhed, og med det lave tyngdepunkt er risikoen for at vælte meget lille.
 
Puky Gokart F20 er til de børn der fra en alder af 3 år brændende ønsker sig deres helt egen bil.
 
Puky Gokart F550 er en helt ny standard inden for Gokarts og med det sejeste design. Fra 4 år.

En Gokart med pedaler er en rigtig drømme gave. Go-kart fås i flere farver og størrelse. Se alle vores gokart til børn her.