.
0
Forsiden » Fitness udstyr

Fitness udstyr

Vores fitness udstyr er til dig der sætter pris på lækkert udstyr når du træner. Proffigymmat træningsmåtter er behagelige at ligge på og er fthalaterfri. Boldende og balancepuderne er nogle af de bedste på markedet.

Stor træningsbold - blå
Stor træningsbold - blå
99,00 DKK
Stor træningsbold - grøn
Stor træningsbold - grøn
99,00 DKK
Stor træningsbold - rød
Stor træningsbold - rød
99,00 DKK
Stor træningsbold - orange
Stor træningsbold - orange
99,00 DKK
Stor træningsbold - lilla tilbud
Stor træningsbold - lilla
99,00 DKK 89,10 DKK
Stor træningsbold - sort
Stor træningsbold - sort
99,00 DKK

Træningsmåtter, træningsbolde og træningspuder

Profigymmat er træningsmåtter i meget høj kvalitet. De er lavet i et blødt materiale, der gør dem behagelige at ligge på, men samtidig også gør at man ikke hænger fast i dem, når man træner på dem. Måtterne fås i flere forskellige størrelser, så de passer til den enkelte udøver, og der er et stort udvalg af farver. Profigymmat  140, Profigymmat 180 og den helt store Theramat 180x120.

En stor træningsbold kan i den grad skabe glæde i den aktive familie, da den både kan bruge til træning og leg. Store træningsbolde er populære til pilates, men kan også bruge til lege med de helt små. Boldende fås i farverne blå, grøn, rød, orange, lilla og sort.


En balancepude / sidepude er et 2-i-1 træningsredskab, da den både kan bruges på kontorstolen på jobbet eller som underlag, når der laves træningsøvelser. En pude med forskellige overflader er at foretrække, da man kan vælge lige den pasform, der passer bedst. Knopper på overfladen øger cirkulationen, og er rigtig godt, hvis man sidder meget.

Under træningen sidder man behageligt og give en ekstra udfordring med balancen. Balancepuden fås i blå og grøn.

 

 


Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder og tilbud først.