Det store julesalg er skudt igang🎉 Spar 20% på alt*( dog ikke Mimos pude & Wingbo gynge)😍. Gratis fragt ved køb over 499 kr. ellers kun 29 kr til pakkeshop.

Ethjulet cykel

Find ethjulet cykel til børn

En ethjulet cykel fra Puky er en ultimativ og sjov balanceøvelse. Det kræver lidt øvelse til at starte med, men når først man har fundet balancen, så er der masser af udfordringer og sjove timer i vente. Kun fantasien sætter grænsen.

At cykle på ethjulet cykel er både godt for balancen og motorikken og dermed også godt for koncentrations- og indlæringsevnen.

Der findes flere størrelser. Producenten Puky har specialiseret sig i ethjulet cykel til børn. Puky ethjulet cykel ER16 er gode til børn fra 6 års alderen. Mens Puky ethjulet cykel ER20 kan anvendes af børn fra 7 år alderen.

For at få en god start på den ethjulet cykel, så er det vigtigt at den indstilles korrekt. En tommefingerregel siger at en ethjulet cykel til børn skal gå til navlen eller at man lige akurat skal kunne nå pedalerne med hælene. Det er en god ide at starte med lidt støtte fra en anden person, så man lige får en fornemmelse af at være på den ethjulet cykle. Det er vigtigt at personen der støtter ikke bærer, men kun står der som en støtte. Start med at cykle lidt frem og tilbage med støtte, og husk at det er lettere med lidt fart end når det går meget langsomt. Det er ligesom på en helt almindelig cykel.

Her er lidt forslag til hvad man kan øve sig med på en ethjulet cykel:

- Opstigning uden hjælp
- Cykle slalom
- Cykle baglæns
- Blive på et punkt
- Hoppe
- Cykle på ramper
- Pedale med et ben
- Cykle uden at bruge pedaler

En Puky ethjulet cykel er sjov og styrker motorikken. Se vores udvalg af ethjulet cykel til børn.