Leveringstiden 1-2 dage. Fragt fra kun 39 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
0
Forsiden » Dukkehus

Dukkehus

Dukkehus træ fra Le Toy Van og Goki. Skal dit barn have et dukkehus i fødselsdagsgave eller julegave så kan vi helt bestemt godt hjælpe dig med et kvalitets dukkehus i træ. Vi forhandler billige dukkehuse fra Goki og de lidt dyre Le Toy Van dukkehuse. De fleste af vores dukkehuse er uden møbler som skal købes separat. Du kan derfor også selv bestemme hvilken stil du ønsker i dukkehuset. Vi har også flere forskellige dukker til dukkehus, Måske kan du finde en pakke med dukke der matcher jeres familie. 

Le Toy Van Sophie Dukkehuse
Le Toy Van Sophie Dukkehuse
1.549,95 DKK
Dukkehus Baytree i træ fra Le Toy Van
Dukkehus Baytree i træ fra Le Toy Van
1.499,95 DKK
Lavender Dukkehus fra Le Toy Van
Lavender Dukkehus fra Le Toy Van
1.499,95 DKK
Hospital med 8 dele i træ
Hospital med 8 dele i træ
349,95 DKK
Dolly Dukkefamilie fra Le Toy Van
Dolly Dukkefamilie fra Le Toy Van
329,95 DKK

Dukkehus i træ

Dukkehuse i træ holder i mange generationer, også selv om det bliver brugt daglig. Dukkehusende fra Le Toy Van er håndmalet og derfor kan der være små variationer i malingen.  

Dukkehus møbler 

Dukkehus møblerne vi forhandler her på siden er fremstillet i træ. De forskellige møbelpakker indeholde møbler til de forskellige rum, det kunne være køkken, badeværelse mm. Der er ofte også tekstil vare med i pakken så som pude og dyner. Alle dukkehuse der er malet overholder EU regler for produkter til børn, du kan derfor roligt lade dit barn lege med dukkehusene og møblerne der til.

 
Dukke til dukkehus

Dukker til dukkehuset er næsten ikek til at undvære, legen bliver bare det sjovere når man også kan bruge dukker der fortager sig ting i huset, det kan være faren der laver mad mens moren ege med børnene, eller hvad nu barnet fantasi er til. 

Stort dukkehus

Er du til et stort dukkehus i træ så kan du se på vores 2 største dukkehuse, det ene er fra Le Toy som byder på hele 3 etager stort dukkehus hvis man tæller hemsen med. Det andet er fra Goki. Gokis store 3 etagers dukkehus er på hele B 65 x H 87.5 cm stort dukkehus, så har du et større børne værelse eller har du flere børn er det et oplagt valg at købe et stort dukkehus til dine børn

Lille dukkehus

Er værelset ikke så stort, eller er det bare allerede fyldt med legetøj så er et lille dukkehus også en mulighed. Samtidig er det billigere både at købe et dukkehus men der skal også færre møbler til at fylde det ud. 

Le Toy Van Dukkehus tilbud

 

Vi har ofte dukkehuse fra Le Toy Van til gode priser, det sker at vi får store partier af dukkehuse hjem og kan derfor give rabatten videre til dig. Det kan også være at vi har udgået modeller på lager som sælges på udsalg eller tilbud. Uanset hvilket dukkehus du køber får du et første sorterings dukkehus. Skulle det ske at vi køber 2 sorterings dukkehus hjem så vil det tydeligt fremgå at der er tale om 2 sortering.

 


Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder og tilbud først.