Det store forårsudslag er i fuld gang. Spar mange penge på stort set hele butikken

1. Generelt

Ved handel med Like2Move.dk Handler du med det 100% danske firma TheDuck.dk Aps,  nedenstående er vores salgs- og leveringsbetingelser som er gældende.

2. Personlige oplysninger

Personlige oplysninger der gives i forbindelse med ordre hos Like2move bliver på intet tidspunkt overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelig for tredjemand. Registreringen af oplysninger i forbindelse med en ordre har alene det formål, at kunne levere varen til dig.

Regnskabsmæssige lovkrav betyder at vi er forpligtet til at gemme personoplysninger i forbindelse med en handel i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

3. Ordre

Køb hos Like2move foregår på dansk. Når kundens ordre er modtaget på Like2move's Server, anses aftalen mellem Like2move og kunden for endelig indgået. Kunden modtager efterfølgende en ordrebekræftelse pr. e-mail. Faktura modtages sammen med varen.

Alle priser der opgives på Like2move.dk er inklusiv 25 % moms og afgifter, told mv.

Vores priser og sortiment ændres løbende og uden varsel.

Vi tager forbehold for prisstigninger, valutaændringer, trykfejl, udsolgte varer, afgiftsændringer og force majeure.

4. Betaling

Der er mulighed for at betale på følgende måder:


Betaling ved afhentning på vores adresse. Ønsker du at betale ved afhentning af din vare på vores adresse, så kontakter vi dig, så vi kan aftale et tidspunkt. Betaling med EAN-nummer. Det er muligt at betale med EAN-nummer. Skriv dit EAN-nummer, når du bestiller hos os, og vi sender dig efterfølgende en elektronisk faktura.

Vi hæver først pengende når din vare er afsendt fra vores lager.5. Leveringsbetingelser

Vi bestræber os på at sende varen inden for 1-3 arbejdsdage fra modtagelse af ordren og din betaling med mindre varen ikke er på lager. Med leveringsdag menes arbejdsdag, og der skal derfor tages højde for weekender og helligdage.

Hos Like2move kan du vælge at få sendt pakken med GLS (afhentning i PakkeShop) eller afhente den på vores adresse. Såfremt du ønsker at afhente din pakke på vores adresse, bedes ud kontakte os på kontakt@like2move.dk for en aftale.

Fragtomkostninger:

GLS PakkeShop koster 39 kr ved køb over 499 kr er fragten gratis.

GLS levering til privat adresse 59 kr.

GLS til erhvers adresse 49 kr.

Fragtomkostninger og levering til andre steder end Danmark kan afvige fra ovenstående.

Såfremt en vare er i restordre, eller andre forhold medfører en forsinkelse, vil du straks blive kontaktet af Like2move.

Like2move anvender primært GLS. Like2move kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. Du skal sørge for at hente pakken. Ikke afhentet pakker vil blive krediteret 199 kr, denne udgift dækker de ekstra omkostninger der er til fragtfirmaet, håndtering mm af forsendelsen. Ønsker du pakken gensendt, skal du betale fragtomkostningerne i forbindelse hermed. Ønsker du ikke at få efter sendt din pakke igen skal du hendvende dig om at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

6. Fortrydelsesret

Der er 30 dages fortrydelsesret på varer købt hos Like2move. Fortrydelsesretten starter den dag du modtager varen. Op til jul kører vi med udvidet fortrydelsesret. Det betyder at julegaver, der købes i perioden 1. november til 24. december kan returneres frem til 20. januar.

For at fortrydelsesretten er gældende skal varen tilbageleveres i samme stand og mængde som den blev modtaget. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen er brugt på en måde, der tydeligt og klart forringer salgsværdien væsentligt.

Portoen til at sende varen retur betales af køber, eller leveres på vores adresse efter aftale.

Hvis du fortryder købet og fortrydelsesretten er gældende, tilbagebetales købesummen. Pengene tilbageføres til dit dankort eller overføres til din bankkonto, når varen er modtaget retur og det er påset at varen lever op til vores regler for fortrydelsesret. Vi sætter pris på du kontakter os inden du returnerer varen, samt vedlægger kopi af faktura.

I visse tilfælde kan original indpakning betyde en væsentlig forringelse af varens salgsværdi. Indtil du har fundet ud af om du ønsker at beholde varen er det derfor en god ide at beholde den originale indpakning.

Du har mulighed for at købe returfragt hos vores fragt leverandør her:  RETURFRAGT

7. Reklamationsret

I henhold til købeloven giver Like2move 2 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved normal anvendelse af produktet. Vores reklamationsret dækker ikke slitage, fejl, skader der direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert betjening af produktet, ringe vedligeholdelse eller uautoriseret indgreb.

Inden rimelig tid skal reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af produktet, meddeles til Like2move. Herefter kan varen efterfølgende returneres, og der vil ske en reparation eller ombytning. Er dette ikke muligt sker der en kreditering.

Like2move skal kontaktes før en vare returneres i forbindelse med reklamation. Vi sørger for afhentning eller fremsender en forudbetalt portolabel. Fremsendes varen for egen regning uden aftale med Like2move, vil returneringsomkostningerne ikke blive dækket.

8. Skader under transport

Opstår der skader under transporten skal GLS straks meddeles herom. Er pakken synlig skadet ved modtagelse, skal man enten få det ført på følgebrevet eller nægte modtagelse.

Har varen taget skade under transporten skal kunden give Like2move besked senest 1 dag efter modtagelse (mundtligt) eller 2 dage efter modtagelse (skriftligt). I modsat fald betragtes varen for leveret i hel stand.

9. Produkternes dokumentation og vejledning

Like2move kan ikke drives til ansvar for produktbeskrivelser udarbejdet af producenten, men er gerne behjælpelig, såfremt der er spørgsmål til produkterne. Vi sætter os godt ind i de produkter vi sælger. Kontakt os på Info@TheDuck.dk Til Wingbo gyngen medfølger brugsvejledning formuleret på engelsk. 


10. Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, så kontakt os på Info@TheDuck.dk