Sommerferie lukket i uge 29. Alle ordre sendes mandag den 22/7

Babygynge

Babygynger er super sjove for de helt små børn og findes i mange forskellige former. Gyngerne kan både anvendes til sjov og leg, men også til at berolige barnet når det er blevet uroligt. Se vores spændende udvalg her.

 

Vælg den rigtige babygynge

Når du skal vælge gynge til din baby, så er der mange ting man skal overveje. Der findes mange forskellige gynger og alle har hver deres fordele.

Den traditioinelle babygynge er en gynge, hvor babyen sidder ned på samme måde som når det sidder i en stol. Det er vigtigt at vælg en model med høj ryg, så man er sikker på at barnet får den rigtige støtte i nakke og ryg. Den traditionelle babygynge kan både anvendes ude og inde. Man kan evt. hænge gyngen op i en dørkarm.

Sansegynger og stimulastik gynger er store runde gynger, hvor barnet både kan sidde eller ligge. Der gør gyngen meget anvendelig både til leg, men også til at berolige barne i urolige tider.

Wingbo gynge er en speciel gynge, der er udviklet af specialister med kendskab til børns motoriske og mentale udvikling. Da barnet ligger på maven, styrkes de primære muskler, der anvendes til at kravle, stå og gå. Med denne babygynge træner barnet balancen og koordinationen gennem leg. Gyngen er super god til at få barnet til at ligge længere tid på maven. Wingbo gyngen kan bruges fra barnet er helt lille og op til 6 år. 

Læs mere om wingbo gyngen.