I uge 25 kan vi desværre ikke sende pakke afsted 😟 Men til gengæld er hele shoppen sat på tilbud🤑 Så kan du vente med at modtage dine vare til tirsdag den 28/06 så får du lige nu rigtige gode rabatter på hele shoppen 💰 Fragt fra kun 29 kr.
0
Forsiden » Babygynge

Babygynge

Babygynger er super sjove for de helt små børn og findes i mange forskellige former. Gyngerne kan både anvendes til sjov og leg, men også til at berolige barnet når det er blevet uroligt. Se vores spændende udvalg her.

Krea Babygynge med høj ryg, sort tilbud
Krea Babygynge med høj ryg, sort
199,00 DKK 179,10 DKK
Baby Gynge i træ tilbud
Baby Gynge i træ
299,00 DKK 269,10 DKK
Babygynge i træ Luksus tilbud
Babygynge i træ Luksus
349,00 DKK 314,10 DKK
Sansegynge fra Krea tilbud
Sansegynge fra Krea
650,00 DKK 585,00 DKK
Stimulastik gynge + Gratis DVD tilbud
Stimulastik gynge + Gratis DVD
1.149,95 DKK 1.034,95 DKK
Wingbo gynge m. ramme og reb
Wingbo gynge m. ramme og reb
1.799,00 DKK
Skumtæppe
Skumtæppe
129,00 DKK

Vælg den rigtige babygynge

Når du skal vælge gynge til din baby, så er der mange ting man skal overveje. Der findes mange forskellige gynger og alle har hver deres fordele.

Den traditioinelle babygynge er en gynge, hvor babyen sidder ned på samme måde som når det sidder i en stol. Det er vigtigt at vælg en model med høj ryg, så man er sikker på at barnet får den rigtige støtte i nakke og ryg. Den traditionelle babygynge kan både anvendes ude og inde. Man kan evt. hænge gyngen op i en dørkarm.

Sansegynger og stimulastik gynger er store runde gynger, hvor barnet både kan sidde eller ligge. Der gør gyngen meget anvendelig både til leg, men også til at berolige barne i urolige tider.

Wingbo gynge er en speciel gynge, der er udviklet af specialister med kendskab til børns motoriske og mentale udvikling. Da barnet ligger på maven, styrkes de primære muskler, der anvendes til at kravle, stå og gå. Med denne babygynge træner barnet balancen og koordinationen gennem leg. Gyngen er super god til at få barnet til at ligge længere tid på maven. Wingbo gyngen kan bruges fra barnet er helt lille og op til 6 år. 

Læs mere om wingbo gyngen.


Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder og tilbud først.