Det store forårsudslag er i fuld gang. Spar mange penge på stort set hele butikken

Aktivitetstæpper / Legetæpper

Aktivitetstæpper og legetæpper til Baby

Der findes mange forskellige legetæpper og aktivitetstæpper. Vi har samlet de legetæpper, som vi synes er de aller bedste på markedet.

Når man skal finde et aktivitetstæppe eller et legetæppe, så er det en god ting af kigge efter nogle forskellige ting:

Motiv: Motivet på aktivitetstæppet skal være spændende og farverigt. Det skal være motiverende for barnet at ligge på maven. Det er rigtig fint, hvis der er noget på tæppet, som barnet kan ligge og pille ved eller smage på.

Bøjlerne: Der skal være god mulighed for at hænge en masse spændende rangler op i bøjlerne og flytte rundt på ranglerne, så barnet kan få fat i nogle forskellige ting. Det er også en rigtig god ting, hvis bøjlerne kan tages af, så tæppet kan vaske. Nogle aktivitetstæpper har bøjler der kan bevæge sig (Peter plys aktivitetstæppe). Det er godt have, men kan sagtens være et hit uden.

Rangler: Der skal følge nogle spændende rangler med til legetæppet, så barnet har noget forskelligt at kigge på. Nogle modeller har rangler med musik, hvilket også kan være en rigtig spændende ting (Monkey Island Aktivitetstæppe).

Mave pude: Der er nogle legetæpper der har en ekstra pude med. Det kan være en rigtig god hjælp til børn, der har lidt svært ved at ligge på maven, da det hjælper børnene til at komme lidt højere op med brystkassen (Monkey Island legetæppe og Peter plys aktivitetsæppe).

Legetæppe med drejesokkel: Lamaze har lavet et meget specielt mariehøne legetæppe, som også indeholder en drejesokkel. Barnet kan ligge på drejesoklen, og på den måde bevæge sig rundt på tæppet. En rigtig fin og spændende måde at ligge på maven.

 

 

 

Aktivitetstæpper og legetæpper er noget at det bedste en baby kan få det første år. Der er masser af spædende ting at kigge på og røre ved, og der er mulighed for både at ligge på maven og på ryggen.